Shqipëri, E rrahën protestuesit, kush është 39-vjeçari që u akuzua se ishte polic i infiltruar

Opozita në Shqipëri, ka protestuar dje para Kryeministrisë, Parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë së Tiranës, me qëllim rrëzimin e kryeministrit Edi Rama dhe krijimin e një qeverie tranzitore. Kryeministria u sulmua, më pas u sulmua Parlamenti dhe forcat e policisë, transmeton Sot news. 

Por jo vetëm kaq, pasi një 39-vjeçar, u dhunua në protestën e mbrëmjes së djeshme nga protestuesit, pasi mendonin se ishte polic i infiltruar. Por kush është 39-vjeçari, realisht.

Ai quhet Stakë Kola është nga Puka, dhe banon në Bathore, dhe është i papunë. Kola ishte një protestues i thjeshtë në tubimin e opozitës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button