fbpx

Shilegov paska qenë përgjegjës për 187 nga 1000 drunj në Shkup dhe është i befasuar nga ku pikërisht tani ky interes për “të robëruarit”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *