fbpx

MBP: Procesi zgjedhor kaloi qetë, tre raste u vërtetuan për fotografim të fletëvotimit dhe një rast votim i organizuar (Video)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *