E vërteta dhe jo-dhuna janë…

“Nuk kam asgjë për t’i mësuar botës: e vërteta dhe jo-dhuna janë të motshme sa ç’janë dhe malet”.

Thënie nga ideologu, Mahatma Gandi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button