fbpx

Rezultati përfundimtar nga KSHZ, ja si kanë votuar qytetarët (FOTO)

22 Prill 2019 – Sipas numërimit të 99.80% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 79.915 apo 10,57%;

Gordana Siljanovskën 319.240 apo 42,24% dhe

Stevo Pendarovskin  323.846 apo 42,85%

Ndërsa vota të pavlefshme ka 32.828 apo 4,34%.

*************************************************************************

00:10 – Sipas numërimit të 98% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 00:10, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 76.775 apo 10,32%;

Gordana Siljanovskën 316.741 apo 42,60% dhe

Stevo Pendarovskin  317.690 apo 42,72%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 32.409 apo 4,36%.

****************************************************************************

23:20 – Sipas numërimit të 96% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 23:00, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 75.804 apo 10,43%;

Gordana Siljanovskën 309.289 apo 42,57% dhe

Stevo Pendarovskin  310.016 apo 42,67%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 31.510 apo 4,34%.


****************************************************

22:35 -Sipas numërimit të 88% votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 22:30, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 70.066 apo 11,04%;

Gordana Siljanovskën 267.169 apo 42,11% dhe

Stevo Pendarovskin  270.260 apo 42,60%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 26.983 apo 4,25%.

************************************************************

22:05 -Sipas numërimit të 76% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 22:00, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 61.754 apo 11,76%;

Gordana Siljanovskën 217.022 apo 41,34% dhe

Stevo Pendarovskin  224.113 apo 42,69%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 21.618 apo 4,12%

.

*****************************************************

21:18 -Sipas numërimit të 71% të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 21 e 15, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 41.164 apo 12,05%;

Gordana Siljanovskën 140.293 apo 41,08%dhe

Stevo Pendarovskin  145.833 apo 42,71%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 13.716 apo 4,02%.

***************************************************************

20:35 -Sipas numërimit të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 20 e 30, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 17.980 apo 14,67%;

Gordana Siljanovskën 48.657 apo 39,70% dhe

Stevo Pendarovskin 51.140 apo 41,73%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 4.776 apo 3,90%.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close