Han nuk e ka problem që SHBA tërhiqet nga Ballkani, dëshiron “Prespa” të zgjerohet

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. pershendetje dhe respekt Komisioneri Evropian për Politikën e Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit, Johanes Hahn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *