fbpx

Qyteti i Shkupit dhe Hekurudhat e Maqedonisë mendojnë të vendosin në përdorim biletë të kombinuar për tren dhe autobus

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *