fbpx

Higjiena Komunale: Shitësit në Çarshinë e Shkupit të mos hedhin mbeturinat ku të munden

Lajme të ngjashme

Një koment

 1. absolutisht e pasakte sa i perket carshise se vjeter ne Shkup.
  ajo eshte vendi me i paster i kryeqendres
  vend ku shitesit jo vetem qe nuk hedhin mbeturina, AS RASTESISHT NUK HEDHIN DHE ASKUSH PREJ TYRE NUK HEDH, por e kultivojne kulturen esnafe, si dikur si sot, qe secili te fshije para deres se vet
  ne carshine e vjeter fshiresit e rrugeve me shume pushojne se sa qe punojne, edhe ate jo qe jane dembele por nuk ka pune per ta
  nuk ka edhe shporta, jane gjithsejt 3 apo 4 sa kam numeruar vete, dhe paramendoni ne nje hapesire aq te madhe dhe aq frekuente, pa shporta mbeturinash, serisht carshia eshte shembelltyre e pastertise
  per rrugen e Plastikeve ka ckamos, edhepse ajo mumd te behet promenade e shkelqyer dhe pasqyre po aq e mire e shqiptareve apo ne pergjithesi popullates muslimane nese shitesit do te ishin detyruar me ligj te fusin brenda dyqanit cdo mall, e jo mallrat te shtrihen ne trotoar si ne lagjet e varfera lindore apo ashtu dicka
  me sankcione per nxjerren e mallrave jashta dyqaneve (per kete ekzistojne depote e mallrave dhe vitrinat, se zaten njeriu kur shkon te bleje p.sh vaske nuk duhet ta shohe mbi trotoar ate qe ti kujtohet apo inspirohet ta bleje:-), me sankcione per parkimin e veturave sipas rregullit te Kapadahiut qe nuk honeps interesin e tjereve, me ndertim perkingu te mire disakatesh qe do servisonte edhe Seraven e afert, dhe me mbjellje drunjsh, vendosje pajisjesh urbane si ulese dhe shporta mbeturinash dhe kandelabra te bukura modeste, Rruga e Plastikeve nga nje keqpasqyre e jona mund te behet dicka krejt tjeter
  Alo prefekt? Alo Shilegov?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *