fbpx

Anëtarët e STEP nga Pollogu dhe Elbasani organizuan punëtorinë e dytë për krijimin e paketave të përbashkëta turistike

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *