Mbi 600 qytetarë dhe kompani kanë vrapuar në garën humanitare “Run for Down”

Mbi 600 qytetarë humanë dhe ekipe të kompanive sot së bashku me fëmijët me Sindrom Daun dhe familjet e tyre janë bashkëngjitur mdaj Garës humanitare „Run for Down“ që e organizoi Klubi i skermës “Eskrim”.

Gara po mbahet katër vite me radhë, ndërsa mjetet e mbëedhura do të dedikohen për pajisjen e Qendrës Ditore për Persona me Sindromin Daun, transmeton MIA.

Kryetarja e Klubit të ermës “Eskrim” Biljana Nikollovska-Kuzmanovska shprehu kënaqësi nha jehona e sivjetme e pjesëmarrësve. “Sivjet, në mënyrë të papritur kmi jehonë të madhe të qytetarëve tanë humanë dhe të kompanive me përgjegjësi shoqërore kur erdhën në një numër të madh t’i japin mbështetje ngajrjes”, deklaroi Nikollovska-Kuzmanovska

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button