fbpx

Sharri do të bëhet Park Nacional, pasi ta shëmtojnë me hotele, centrale dhe vikend shtëpiza të reja, thonë ekologët

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *