fbpx

Kosova e moçme dokumentohet në profilin e profesorit norvegjez (FOTO)

Profesori i gazetarisë në Universitetin e Oslos, Kenneth Andresen, së fundmi ka publikuar disa fotografi të cilat janë shkrepur nëpër qytetet shqiptare dhe që datojnë që nga shpallja e pavarësisë së Shqipërisë.

Në llogarinë e tij në Twitter, profesori norvegjez ka publikuar koleksionin e tij të qyteteve të vjetra kosovare në të cilat mund të vërehen shqiptarët me veshjet kombëtare, transmeton Klan Kosova.

Njëra ndër fotografitë më të veçanta të këtij koleksioni është ajo e fëmijëve me skia e cila besohet të jetë shkrepur në afërsi të Brezovicës në vitin 1938.

Për t’i parë të gjitha fotografitë që profesori Andresen i ka publikuar, vizitojeni llogarinë e tij të Twitter-it.

Foto: Kenneth Andresen,
Kosova e moçme, Foto: Kenneth Andresen

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button