fbpx

Guvernatorja e BPRM-së: BERZH mund të kontribuojë në konsolidimin e sektorit bankar dhe zhvillimin e burimeve alternative për financim

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *