fbpx

Qeveria e Maqedonisë e largoi e gardhin rrethues (VIDEO-FOTO)

Ashtu edhe siç u paralajmërua, u largua gardhi rreth objektit të Qeverisë së Maqedonisë, njofton Portalb.mk.

Heqja e gardhit u vendos ditën e martë, me arsyetimin që të çlirohet hapësira publike përreth Qeverisë, dhe qytetarët të mund ta shfrytëzojnë atë.

Pjesët dekoruese të gardhit do të mbeten të pashfrytëzuara deri në një vendim të ardhshëm të ekzekutivit, siç thanë, të bërë me konsultim të qytetarëve. Kurse, muret rrethuese me themele mbi 1 metër dhe kolonat e veshura me mermer nuk do të hiqen, pasi do të tejkalonin koston e paraparë nga resurset aktuale të tyre.

Kujtojmë se largimi i gardhit nga Qeveria ishte një prej premtimeve të kryeministrit Zaev që nga viti 2017. Ndryshe, ky gardh është vendosur në shtator të vitit 2015 nga kompania ndërtimore e Shkupit “Bauer BG” dhe kushton 700 mijë euro.

LEXO:Zaev do ta heq gardhin e ndërtesës së Qeverisë
LEXO:Zaev premton se do ta heqin gardhin rreth ndërtesës së Qeverisë

Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk
Heqja e gardhit të Qeverisë së Maqedonisë. Foto: Borçe Popovski, Kolektif.mk

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button