fbpx

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni do të dorëzojnë ndryshime ligjore për rritje të pensioneve

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *