Askush nuk ka të drejtë për fakte të veta: Tenderi i fituar nëpërmjet ankandit elektronik dhe atij në katër sy nuk është i njëjtë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *