Xhaferi: Nuk është koha e duhur për zgjedhje të parakohshme parlamentare (VIDEO)

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot në konferencë për media foli edhe për kërkesën e VMRO-së për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Ai tha se kjo është kompetencë e deputetëve dhe varet nëse shumica e deputetëve bëjnë kërkesë për shpërbërje të Kuvendit.

“Unë do të respektoja procedurën. Por, në kontekst politik mendoj se nuk është koha e duhur që kushdo qoftë të mendojë përzgjedhje të parakohshme parlamentare për faktin se jemi në një fazë të konsolidimit të përpjekjeve tona për anëtarësim final dhe të plotëfuqishëm në NATO dhe të fillojmë që të fillojmë bisedimet paraqasëse për anëtarësim ne BE”, tha  Xhaferi.

LEXO: Pas votimit të ndryshimeve kushtetuese, VMRO-DPMNE kërkoi zgjedhje të parakohshme parlamentare

LEXO: LSDM: Do të shqyrtohet kërkesa e opozitës për zgjedhje të parakohshme

LEXO: BDI kundër zgjedhjeve të parakohshme

LEXO: Han: Koha është për reforma, jo për zgjedhje të parakohshme

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button