Festivali i skulpturave të akullit në Kinë, shkëlqim dhe madhështi (VIDEO)

Shkëlqim dhe madhështi, me vepra të realizuara vetëm nga dëbora dhe akulli. Bëhet fjalë për festivalin ndërkombëtar të Harbinit në veri të Kinës, që josh vizitorët me skulpturat gjigande, ku kryefjalë është fantazia dhe aktivitetet e shumta në borë dhe akull, njofton opinion.al.

Festivali i skulpturave të akullit në Kinë-Harbin Ice
Festivali i skulpturave të akullit në Kinë-Harbin Ice

64 skulptorë vijnë nga 12 vende të ndryshme duke sfiduar temperaturat e ulëta, për të qënë pjesë e këtij konkursi vjetor që zhvillohet që prej vitit 1983.

Përveç ecjes në kështjellat gjigande prej akulli, vëmendjen e kanë tërhequr këtë vit shfaqjet me ndriçimet e veçanta apo dritat në 3D.

.

I konsideruar si një nga festivalet më të mëdha të dimrit në botë,

Harbin Ice dhe Snow World zgjat nga 5 Janari deri më datë 5 Shkurt.

Festivali Harbin Ice
Festivali Harbin Ice

Festivali Harbin Ice
Festivali Harbin Ice

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button