fbpx

Meriton një dashuri shumë të bukur…

Meriton një dashuri që të do

të pakrehur

me gjithçka dhe me arsyet që të bëjnë

të ngrihesh me nxitim

me gjithçka dhe me demonët që

nuk të lënë të flesh.

Meriton një dashuri që të bën

të ndihesh e sigurt,

në gjendje të gëlltitësh botën

kur ecën krah teje,

që ndjen se përqafimet e saj janë

të përsosur për lëkurën tënde.

Poezi nga Frida Kahlo

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button