fbpx

Minatorët në grevë, thonë se Haradinaj nuk bëri asgjë për ta në vitin 2018

Punëtorët e Minierës së Stantërgut të Kombinatit “Trepça” kanë hyrë në grevë.

Isuf Peci nga Sindikata e Minatorëve ka thënë se grevën pritet që ta vazhdojë sikurse dy ndërrimet e para edhe ndërrimi i tretë, njofton Klan Kosova.

Kërkesë e tyre është që të rriten rrogat për 20% ndërsa ka thënë se edhe pushteti nuk e ka mbajtur fjalën e dhënë gjatë vitit të shkoi.

“Ramush Haradinaj ka thënë se 2018-ta do të jetë për “Trepçën” por që nuk ka lëvizur asgjë, po vrapojnë se kush po e bën ushtrinë e kush po shkon në dialog”, ka thënë Peci për Klan Kosova.

Ai është ankuar në pranimin e punëtorëve pa konkurs dhe ka akuzuar gjithashtu bordin se nuk e ka vizituar minierën asnjëherë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button