Nga sot, do të punojnë në ndërrime të dyta edhe punktet në poliklinikat Bit Pazar, Jane Sandaski dhe Gjorçe Petrov

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *