fbpx

Macan S i ri nga Porsche Exclusive Manufaktur (FOTO)

Për ata që Macani standard nuk iu mjafton, Porsche Exclusive Manufaktur ofrojnë një numër mundësish për modifikim dhe personalizim, ndërsa si shembull konkret është ky Macan S që e shohim në fotografi.

Ky Macan S vjen me eksterier me ngjyrë gri “Volcano”, paketën “SportDesign” (e cila përfshinë mbrojtësin e përparmë shtesë, pragjet e reja, mbrojtësin e pasmë shtesë), rrotat prej 20-inç, sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave, ulëset dy-ngjyrëshe prej lëkure, elemente nga druri në interier, etj., transmeton Koha.net.

Nën kofanon e këtij Macani S gjendet motori me kapacitet prej 354 kuajfuqi, gjë që është e mjaftueshme që shpejtësinë nga 0 deri në 100 kilometra në orë ta arrijë për 5,1 sekonda dhe atë maksimale deri në 254 km/h.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button