fbpx

Është rinovuar reparti i kirurgjisë në spitalin e Gjinekologjisë në Çair

Gjatë ditës u promovua reparti i rinovuar i kirurgjisë në Spitalin e gjinekologjisë dhe akusherisë “Nënë Tereza’ në Çair, përcjell Portalb.mk.

Bëhet fjalë për hapësirë prej 420 m2 që përfshinë rikontruimin e plotë të dy sallave gjinekologjike për operime, në të cilat është vendosur furnizimi qendror me gaz, si dhe rinovimi i repartit të kujdesit intensiv dhe të gjitha hapësirave të domosdoshme për punën e ekipit të traktit.

Projekti i rikonstruimit kap vlerën mbi 6 milionë denarë ndërsa është donacion i kompanisë Alma-M me mbështetje të Eftinia Impeks dhe Tempo 99.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button