fbpx

Krishti emblematik në Rio do të “lëvizë” në natën e ndërrimit të moteve

Statuja e Krishtit Shpëtimtar, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, do të ndriçohet me ndihmën e projektimeve me tre dimensione me rastin e natës së Vitit të Ri, për të cilin 2,7 milionë persona priten në plazhin e Kopakabanas.

teknikës së hedhjes së dritës në godina, duke krijuar iluzione, Krishti që sheh qytetin nga maja e malit Korkovado do të krijojë iluzionin sikur kthehet dhe zgjat duart drejt lagjeve që ndodhen normalisht pas shpinës së tij, transmeton atsh.

“Kjo statujë e famshme prej 38 metrash lartësi do të lëshojë gjithashtu edhe një mesazh paqeje në me gjuhën e shenjave nëpërmjet ndihmës së projektimeve 3D”, shpjegon Bashkia.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button