fbpx

Kur një person ju bënë të vuani, ndihmojeni…

“Kur një person ju bënë të vuani, ai e bënë këtë sepse ai vuan thellësisht brenda vetes dhe vuajtja e tij është duke u derdhur mbi ju. Ai nuk ka nevojë për ndëshkim; Ai ka nevojë për ndihmë. Ky është mesazhi që e dërgon”.

Thich Nhat Hanh, aktivist nga Vietnami.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button