fbpx

Dokumentar: Deri kur do të shushurisin pyjet? (VIDEO)

Pyje të zverdhura dhe të bëra lakuriq si dhe mjegulla në malin “Skopska Cërna Gora” e paralajmërojnë dimrin. Në temperaturat e ulta, druri për djegie që ngroh shumë banesa është prerë pikërisht në këto pyje.

Por, edhe sivjet pjesa më e madhe e drurëve u prenë dhe u shitën pa leje, në mënyrë të egër.

Ky dokumentar është përgatitur nga Respublica.edu.mk.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button