fbpx

Vaj kokosi – për lëkurë të butë në fytyrë

Vaji i kokosit ka shumë përfitime për lëkurën tuaj.

Ai mund të ndikojë dukshëm në largimin e shenjave të padëshiruara në lëkurë, duke mos i larguar vajrat e nevojshme natyrale.

Falë përparësive antibakteriale, gjatë aplikimit të vajit të kokosit në fytyrën tuaj, ai do të eliminojë të gjitha yndyrat dhe ndyrësirat e zbarkuara nga porët, duke e lënë fytyrën më të shëndetshme dhe më të butë.

Nëse dëshironi një fytyrë sa më të butë atëherë pasi të keni vendosur vajin e kokosit në fytyrë bëni një masazh të lehtë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button