fbpx

Mund të aplikoni online për anëtarësim në Projektin për turizëm bashkëkohor (STEP)

Kapacitetet e interesuara turistike që dëshirojnë të bëhen pjesë e Projektit për avancimin e turizmit bashkëkohor  (STEP) prej tani do të mund ta bëjnë edhe në mënyrë elektronike, transmeton Portalb.mk.

Aplikimi mund të bëhet me plotësimin e formularit elektronik, dhe më pas STEP do t’ju kontaktojë.

Qëllimi i STEP është promovimi i sektorit turistik që përshtatet në mënyrë efektive me nevojat e tregjeve vendore dhe ndërkombëtare dhe kontribuon në ritjen dhe stimulimit e hapjes së vendeve të reja të punës në zonën turistike ndërkufitare mes Maqedonisë dhe Shqipërisë.

Partnerë të projektit janë Fondacioni për Internet dhe Shoqëri “Metamorfozis”, Qendra për zhvillim Rajonal “Pollog” dhe Këshilli i Qarkut të Elbasanit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button