fbpx

Ka një arsye specifike pse Kate Middleton dhe Meghan Markle veshin fustane të shkurtër gjatë shtatzënisë!

Meghan Markle mumd të veshë vërtet funde të tejdukshëm ose të hapur por ajo dhe kunata e saj Dukesha Kate Middleton tentojnë të vishen në mënyrë konservatore pasi në fund të fundit janë pjestare të familjes mbretërore. Ama ka patur një rast kur Kate ka shkurtuar gjatësinë e fustaneve dhe fundeve të saj: gjatë shtatzanive të saj, shkruan Bordo.al.

Sipas themelueses së brandit të preferuar të Kate Seraphine, Dukesha ka zgjedhur fustane më të shkurtër  pasi ekspozimi i kēmbëve dhe krahëve është një trik perfekt për të patur një siluetë tē këndshme dhe ajo mendon se edhe Meghan do të bëjē të njëjtën gjë.


Kate sigurisht qē veshi fustane mē të shkurtër në shumë raste, me një gjatësi mbi gju gjē që nuk para ndodh normalisht dhe sidomos në dimër kur ajo vishte geta tē zeza dukej mirë. Nuk dukej keq pasi ishte njē fustan i shkurtēr por me geta. Duke qenë se Meghan do të ketë një shtatzëni dimri me shumë gjasa dhe ajo do të bëjë të njëjtën gjë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button