fbpx

Kalaja e Shkupit, Inspektorati e largoi ndërtimin pa leje

Inspektori i autorizuar i ndërtimit, me makineri teknike dje e largoi ndërtimin pa leje i cili në mënyrë të kundërligjshme u ndërtua në afërsi të Kalasë së Shkupit, kumtuan sot nga komuna Qendër, njofton MIA.

Siç informojnë nga komuna, vendi i improvizuar për ndërtim paraprakisht, më 18 shtator, është mbyllur nga ana e komunës, ndërsa investuesit i është urdhëruar në periudhën e përcaktuar ligjore qartë ta largojë ndërtimin pa leje. Pasi investuesi nuk ka vepruar sipas vendimit dhe ka vazhduar me ndërtimin, Sektori për punë inspektuese i komunës Qendër filloi largimin e ndërtimit pa leje.

Prej atje apelojnë që qytetarët t’i respektojnë ligjet dhe rregullat për ndërtim, si dhe t’u përmbahen procedurave ligjore për ndërtimin e objekteve

Ndërtimi pa leje në Kalanë e Shkupit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button