Nga Gratë për Gratë!

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Brunilda ke te drejte plotesisht por nje ndihme me konkrete sikur te kishte per kete shtrese do ishte ndihme e madhe. Une per vete me mundesite qe kam nuk mund te marr qofte nje liber dhe pse me qan zemra per kerkimin e dijes Allahu ma mundesofte. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *