fbpx

ANALIZË: Taksambledhësit do t’i “gjuajnë” mospaguesit e tatimeve, DHP-ja dhe bankat do të jenë në linjë “të nxehtë”!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *