fbpx

Maqedoni, qenëve dhe maceve do t’u vendosen mikroçipa

Së shpejti do të fillojë inkorporimi i mikroçipave te manarët (qen dhe mace), informon drejtori i Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV) Zoran Atanasov.

“Procedura për furnizimin e mikroçipave tashmë ka përfunduar dhe ato janë në depot e Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari. Për momentin lidhen marrëveshjet me shoqatat veterinare që duhet t’i aplikojnë mikroçipat pas së cilës do të vijojë sistemimi i tyre te pronarët e manarëve”, tha Atanasov në  përgjigjen e pyetjes në konferencën e sotme për shtyp.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button