Ndërroi jetë Adem Demaçi

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Kush është i njerëzishëm, të gjithë ata të cilët mendojnë dhe jetojnë shqip, janë prekur thellë në shpirt, në këto çaste dhembjeje, të familjes së Bacës dhe të të gjithë liridashësve. Por, edhe në këto çaste dhembjeje, duhet të sillemi sipas shembullit jetësor që mësuam nga Baca Adem -Dhembjen duhet ta shndërrojmë në forcë, për të qëndruar të pa lëkundur, të vendosur dhe të bashkuar në shtigjet e lirisë!
    Qoftë i përjetshëm kujtimi i jetës dhe veprës së të Madhit Adem Demaçi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *