Zaev: Biseduam për pyetjen e referendumit: “a jeni për anëtarësim në BE dhe NATO duke pranuar Marrëveshjen me Greqinë” (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *