U shpall “Qytetar Nderi” i Malësisë së Madhe, Rexhep Qosja: Duam të arrijmë tek bashkimi Shqipërisë dhe Kosovës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *