Ju flet kamerieri

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Bukur! Realiteti yne i mjere eshte ky. Sbehet tjeter. Fatkeqsisht, nuk guxojme te permendim emra, nuk guxojme te krijojme mekanizma njezerit, t’ i ndeshkojme! Prandaj vuajme dhe ikim nga vendlindja. Nese ka perendi, duhet t’ i denoje servilet dhe bossat e tyre, por si duket perendia ka ngritur dore nga to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *