S'(është) cilësore marrëveshja e mundshme rreth emrit të Maqedonisë!

Lajme të ngjashme

Komentet

    1. Zoteri,une nuk jam gazetar,dhe aq me pak kam nevoj te kopjoj shkaravinat tua gazetareske.Kini kujdes ne deklarimet bajate dhe pa kryp,fundja nuk kam nevoj te marr dituri nga te paditurit.Mendimet ne opinion mund te kene ngjashmeri.merruni me pune me te medha zotri e jo me shkrimin tim,qe mendoj se kam te drejte te shprehi opinionin tim per kete shtet te brishte.Bej kujdes ne deklaratat tuaja gazetareske ofenduese…

  1. Me tekste te huja nuk mund te behesh fraer o Mehdi Mehmeti. Kjo i bie me bere bajram me rroba te huaja.Un reagova per kete Copy Paste redaksia e Portabit ja i ka gra gjume ja ka shkuar ne Mars. Deshta tia bej me dije opunionit se ky Z Mehemti gjysmen e Kolumnes e ka plotesuar me tekstin tim te Kolumnes se botuar nje dite me heret ne Gazeten Lajm

    1. O çaush, si duket e keni humbur rrugen ne obor ,mos kerko qime në v…Bej kujdes,sa gomarr ka buzebardhë mos vall krejt te tute jane.Hallall ju qoft,po e kam te kjarte keshtu jane njerezit e vet begjendisur …Unë nuk jam as kolumnist as gjysem kolumnist,kam krejt profesion tjeter,megjithate kam te drejte te shprehi mendimet e mija,qe sdo te thote se jane tuat.Nuk e kam natyren te bej polemika ne stilin tuaj,si duket ju mungon serioziteti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *