fbpx

Fotografë të çmendur, që janë gati të bëjnë gjithçka për shkrepjen perfekte!

Sa larg do të shkonit për shkrepjen perfekte dhe ekskluzive gjithashtu? Duke marrë parasysh faktin që mund të jesh ende gjallë teksa po lexon artikullin, është e qartë që nuk e ke kaluar më shumë seç duhet kufirin e rrezikut.

Epo, bëhu gati të takosh njerëz që janë ndryshe. Ata janë në kërkim të piksel-ave perfekte, në momentin perfekt. Dhe kur nuk është shumë e rrezikshme, ata sërish duken shumë qesharakë teksa përpiqen të kapin momentin.

That has to hurt!

2-

What could possibly go wrong?

3-

Run, you fool!

4-

Submarine photography

5-

Your tripod's on fire!

6-

Nature is savage

7-

Bring in the big guns!

8-

Who wears it better?

9-

The most esthetic puddle ever

10-

This one makes me look fat!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button