fbpx

Personazhet që janë bërë të njohur duke mos bërë asgjë!

Puna e palodhshme dhe talenti ka raste që nuk të çojnë kërrkund. Për ata që janë të dëshpëruar për vëmendje, të mos bërit asgjë prodhon rezultate më të shpejta dhe më të mira, shkruan Bordo.al. 

Megjithatë, ato që e kanë arritur famën në rrugën e shkurtër, kishin nevojë për një sekret. Ji kontraverte dhe jepju të tjerëve dhe mediave arsye për të folur për ty. Kaq e thjeshtë!

1. Snooki

Snooki

Snooki

2. Amber Rose

Amber Rose

Amber Rose

3. Phoebe Price

Phoebe Price

Phoebe Price

4. Stephen Baldwin

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin

5. Nicole Richie

Nicole Richie

Nicole Richie

6. Heidi Montag

Heidi Montag

Heidi Montag

7. Rick Salomon

Rick Salomon

Rick Salomon

8. Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton

9. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

10. Teresa Giudice

Teresa Giudice

Teresa Giudice

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button