fbpx

‘Zbukurimet’ ekstreme në 15 vetura, që nuk kanë asnjë kuptim (Foto)

Më asgjë nuk ka kuptim, asgjë

Së paku nëse shikohen këto 15 vetura, të ‘zbukuruara’ në ekstrem, pa asnjë shije apo stil, transmeton Telegrafi. Deri më tani, kemi parë shumë improvizime, që pronarët iu kanë bërë makinave, në mënyrë që kur dalin në rrugë, të gjithë sytë të jenë nga ata. Megjithëse, për arsye krejt të kundërta, transmeton Telegrafi.

Përmbledhja që është postuar së fundmi, i ngrit këto improvizime në një nivel tjetër, pasi rastet janë shumë të pazakonta. Ngritja e nivelit të veturës, kombinimi i ngjyrave, apo detajet kiç, janë disa prej elementeve që bien më së shumti në sy. Më poshtë mund të shihni këto imazhe, që janë shkrepur prej kalimtarëve të hutuar dhe janë shpërndarë në rrjetet sociale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button