fbpx

Partneri ideal? Karakteristikat që duhet të ketë një djalë për t’u bërë bashkëshorti i Greta Koçit

Është ndër të paktat artiste që jeta e saj publike nuk ka pushtuar portalet.

Nuk kemi lexuar lajme të tilla “ja kush është partneri i Greta Koçit”. Këngëtarja është shprehur se është beqare, ndoshta edhe për këtë fakt ne nuk kemi mësuar asgjë për jetën e saj përtej kamera. Megjithatë ajo është bërë pjesë e ekranit që në moshën 15 vjeçe. Sot është 25 dhe është paksa e vështirë për ta besuar se ajo nuk ka qenë në asnjë marrëdhënie deri më tani, që do të thotë se ka ditur ta fshehë shumë mirë, shkruan Bordo.al. 

Megjithatë, pavarësisht kësaj, kjo nuk e ndalë Gretën të flasë për karakteristikat që duhet të ketë partneri i saj perfekt, për t’u bërë bashkëshorti i saj. E ftuar tek “Një kafe me Labin”, këngëtarja u shpreh: “Duhet të jetë njeri pozitiv, të vijë nga një gen pozitiv. Të më dojë dhe të më respektojë mua. Të jetë i suksesshëm dhe i zoti në profesionin e tij, në mënyrë që bashkarisht të bëjmë gjëra edhe më të bukura”.

Ka ndonjëri që i plotëson këto? Të kontaktojë Gretën.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button