fbpx

Ushtarët ikën nga rosaku agresiv (Video)

Rosaku i quajtur Steve, që jeton në një bazë ushtarake në Oklahoma të Shteteve të Bashkuara, është bërë papritmas agresiv dhe sulmoi ushtarët.

Njëri prej tyre që ishte i pari në rresht, iku dhe kërkoi mbështetje, i frikësuar prej shpezës që po mbronte territorin, transmeton Telegrafi.

Kolegët e tij vepruan njëjtë, duke vrapuar dhe fshehur në përpjekje për ta shmangur.

Ngjarja është pëlqyer shumë, duke bërë që të shpërndahet menjëherë në rrjetet sociale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button