fbpx

Kryetari i Gjykatës Penale në hapjen e ndërtesës së re, Xholev: Bukuria vjen nga brenda

Në hapjen e ndërtesëssë re të Gjykatës Penale ishin të pranishëm gjykatës, avokatë dhe prokurorë, transmeton Portalb.mk.

Kryetari i Gjykatën Penale, Ivan Xholev tha se ndërtesa e re do të thotë edhe fillim i ri.

“Gjykata Penale u bë edhe me objekt të ri. Ndërtesa ka 25 salla gjyqësore, përmes 100 zyra, garazhë nëntokësore dhe sistem bashkëkohor për mbikëqyrje dhe teknikë kompjuterësh. Unë do të thoja, bukuria vjen prej brenda, e jo nga jashtë. Gjykata e re bukurinë do ta krijojë nga brenda. Ne të punësuarit në gjykatë duhet ta ndryshojmë perceptimin për gjykatën dhe qytetarët ta deklarojnë si gjykatë të drejtësisë. Të pafajshmëve t’u mundësohet drejtësia dhe të dënohet krimineli. Kemi ndërtesë të re, për fillim të ri”, tha Xholev.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button