fbpx

Çizme, atlete, këpucë… Çdo gjë që ju duhet këtë pranverë!

Këpucët janë një pjesë shumë e rëndësishme e veshjes suaj. Duhet të kini kujdes dhe ti kombinoni ato me rrobat. Por ne mund tu tregojmë disa prej këpucëve më in të kësaj pranvere dhe kombinimin mund ta bëni vetë ju.

Më poshtë do të shihni këpucët atletet dhe çizmet që ju duhen këtë sezon:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button