fbpx

Mogherini: Keni tre shqiptarë në Eurovizion, jeni integruar në disa vende

Përfaqësuesja e lartë e Bashkimit Evropian, Frederica Mogherini, tha me shaka gjatë një takimi në Parlamentin Evropian se Shqipëria është e integruar, duke theksuar se tre shqiptarë përfaqësojnë tre vende në Eurovizion, përcjell Koha.net. 

Mogherini: Keni tre shqiptarë në Eurovizion që përfaqësojnë tre vende të ndryshme, kështu që jo vetëm jeni integruar në disa prej vendeve, por kam përshtypjen që është Italia, Shqipëria dhe Qiproja. Fituat edhe Sanremon.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button