KRYETARI I KOMUNËS

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Cka te thuhet ! Tragjedi me komedi , se pari kryetari eshte i pafajshem deri sa eshte zgjedhur nga votuesit edhe pse flitet shum per rregullat e votimit ku ka shume keqetrajtime , keqe perdorime ne kohen e kampanjave dhe votimit , pa aftesia per te menaxhuar nje komune prap nuk e fajeson kryetarin sepse ka edhe konsulent te pa afte ka edhe keshill te pa afte , andaj revolta e nje pjese qytetare eshte dhe nuk eshte e arsyeshme deri sa te jemi shumice e votave qe duam dhe dijme te votojme njeri te afte per detyre kryetari te komunes . fjala popullore qe peshku qelbet nga koka mjafton qe ne nuk mundemi te jemi mire si nga kultura e as nga shum atribute te nje kombi duke patur nje kryetare injorant e analfabet qe nga larg duket se i vije era qelbesire duke na infektuar me antivlera , mendoj qe politik beresit jane ata qe prodhojne kandidatet per te na lene pas dore duke i llogaritur interesat materijale te klaneve dhe individeve ne do te ngelim prap ne klase edhe pse meritojme me shum , uroj zoti Xhabir Ametim per artikullin qe sado pak vetedison popullaten deri ne votimet e ardheshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *