fbpx

Në aritmetikën e dashurisë, një plus një do të thotë….

“Në aritmetikën e dashurisë, një plus një do të thotë gjithçka, dhe dy minus një, asgjë”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button