fbpx

Për shkak të borës është vendosur ndalesë për mjete të rënda transportuese në Strazhë

Në qafën malore Shtrazë për shkak të reshjeve të borës nga  ora 19:10 është vendosur ndalesë për qarkullim të mjeteve të rënda transportuese.

Më herët LAMM deklaroi se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht në rrugë të lagështa, ndërsa reshje të lehta të borës ka në Kodrën e Diellit, Shtrazë, Mavrovë, Krushevë, Bukovë, Gjavatë, Pletvar dhe Presekë, transmeton MIA. 

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në pikat kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi. Ky informacion ka të bëjë vetëm për anën e pikave kufitare të Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button