Para të vërtetës do të thyhen

Lajme të ngjashme

Komentet

 1. Këtij ia shkruan ndokush me pare, se përndryshe eshte vetëm një injorant dhe shërbetorë i përkryer i Maqedonëve (Vmro-Lsdm) për hiç pare .
  Me e pyet këtë të paditur se çka ke shkruar, as që e din të të përgjigjet .
  Ti je Vetë një pallavraxhi që komandohesh me tekekomandën e të paudhëve….
  p.s.
  Nuk pijn ujë këta muhabete boshe plagijateske…

 2. hahaha I paske hy zametit me shkrujt diçka që edhe ti je po ai personazh ne fjalën tënde të shkruar…
  (ku me e ditë se a je ti shkrimtari..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *